понеділок, 22 серпня 2022 16:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: Росія програє цю війну

Зеленський: Росія програє цю війну
Всі знають, що Росія програє війну, сказав президент України Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Російська Федерація програє війну, яку розв'язала проти України.

Зараз близько 1 млн людей захищають Україну в ЗСУ й в інших наших формуваннях, які протистоять окупантам. Про це заявив президент Володимир Зеленський на зустрічі з українськими військовими й ветеранами.

"Росія програє цю війну. Ми це всі знаємо. Слава Україні", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чи то на Курськ, чи то на Москву відправили" – перехопили розмову про 300-х росіян

Ветеранська спільнота стане однією з найбільших в Україні, сказав він.

"І це означає, що потрібні зміни, які відповідають цій новій реальності, і в державній політиці щодо ветеранів, і в суспільному сприйнятті ветеранів, і в усіх наших економічних гравців. Кожен ветеран має відчувати, що Україна вміє бути вдячною тим, хто захистив наше життя", – заявив Зеленський.

У Росії не можуть набрати контрактників на війну. Наприклад, у Нижньогородській області РФ зірвалося формування танкового батальйону.

Минулого тижня президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден підписав указ про новий пакет військової допомоги в розмірі $755 млн.

За 180 днів ЗСУ знищили 45,4 тис. російських окупантів, 4230 їхніх броньованих машин, 1919 танків, 198 гелікоптерів і 234 літаки.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: Росія програє цю війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі