середа, 18 січня 2023 19:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський про трагедію у Броварах: "Це не нещасний випадок, це війна"

Зеленський про трагедію у Броварах: "Це не нещасний випадок, це війна"
Президент Володимир Зеленський прокоментував авіакатастрофу у Броварах. Фото: president.gov.ua

Падіння гелікоптера у Броварах є наслідком війни.

Про це сказав президент Володимир Зеленський в онлайн-включенні на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. Глава держави відповідав на запитання після свого виступу.

"Я вважаю – через той досвід війни, який є сьогодні у мене і у нашого суспільства: це не нещасний випадок, це війна. Війна просто не тільки на полі бою. У війни є кілька напрямків. Немає більше нещасних випадків, усе це результат війни. Абсолютно. Усі ці кроки, все, що відбувається. Ракети, які б'ють по наших людях, по цивільному аселенню. Те, що відбувається, коли гинуть діти у садочках, школах", – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах оголосили триденну жалобу

На запитання ведучого, чи не переживає він про свою безпеку після інциденту у Броварах, Зеленський відповів: "Я не переживаю. Мені немає що додати".

18 січня вранці вертоліт ДСНС впав біля дитячого садка в Броварах на Київщині.

В авіакатастрофі загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, державний секретар Юрій Лубкович. Загинули всі, хто перебував на борту.

Загинули 14 людей, серед загиблих дитина.

Служба безпеки України розпочала розслідування. Розглядають три версії трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про трагедію у Броварах: "Це не нещасний випадок, це війна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі