субота, 21 травня 2022 12:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський про свою команду: Це найнадійніші люди

Зеленський про свою команду: Це найнадійніші люди
Президент Володимир Зеленський із дружиною Оленою дали перше спільне інтерв'ю від початку повномасштабної війни. Фото: t.me/FAKTY_ICTV

У команді президента Володимира Зеленського залишились ті, хто сповідує однакові цінності з лідером України. Це - найнадійніші люди.

Про це Зеленський заявив в інтерв'ю, що транслювали в телемарафоні "Єдині новини" 21 травня, передає Gazeta.ua. Так відповів на питання, чому залишилось мало людей його в команді, з якими він починав політичний шлях.

"Я думаю, що це прекрасний результат, це правда. По-перше, це говорить про те, що мої пріоритети - це результат, і досягати цього результату з тими людьми, які хочуть саме такого результату. І їх життя не вимірюється іншими цінностями, тобто наші цінності збігаються щодо цих результатів. По-друге, політика змінює людей, і не хочеться використовувати банальне слово "кумовствоГ, але з усім тим, я дійсно так вважаю, що немає дуже своїх і немає дуже чужих в політиці.

Тому що політика вона змінює ситуацію і треба бігти. Війна також змінила, не всі побігли далі. Хтось побіг в інший бік, а хтось там трішки далі, а хтось навіть за кордон побіг, і може навіть зараз біжить. Але це ж люди втікають від себе перш за все, а не від України, я впевнений в цьому. Тому залишаються надійні чи найнадійніші, і навіть деякі люди мене здивували, які залишились, ми залишились пліч-о-пліч", - розповів Зеленський, додавши, що політика та війна змінюють людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога буде складною та кривавою" - Зеленський

За його словами, на сьогодні не відомо, чим закінчиться російсько-українська війна. Але є впевненість у перемозі, наголосив президент.

"Я впевнений, що буде перемога, я з цим живу з першого дня. Я в цьому впевнений, ми йдемо саме цим шляхом, тут немає роздоріжжя, немає альтернатив і тут немає ніякої дипломатії – зрозумілий курс", - підкреслив Зеленський.

Дев'ятий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російські окупанти захопили Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну агресію. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, сходу та Криму. Тоді президент Росії Володимир Путін заявив про "спеціальну воєнну операцію" для "демілітаризації і денацифікації" України.

Агресію РФ проти України підтримують 74% росіян.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про свою команду: Це найнадійніші люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі