вівторок, 14 липня 2020 00:02

Зеленський приїхав на зустріч зі "Слугами народу": обговорювали нові призначення

Зеленський приїхав на зустріч зі "Слугами народу": обговорювали нові призначення
Зеленський зустрівся зі "слугами". Фото: Українська правда

Президент Володимир Зеленський поспілкувався з народними депутатами на засіданні фракції "Слуга народу".

На зустрічі президент і прем'єр-міністр Денис Шмигаль представляли кандидатів на посади голови Нацбанку, Антимонопольного комітету, а також віцепрем'єра оборонно-промислового комплексу (ОПК), повідомив один з представників СН Олександр Качура на своєму Telegram-каналі.

З претендентом на пост голови НБУ визначатися будуть до кінця цього тижня. Поки що кілька людей можуть очолити регулятор.

Заступник голови фракції Євгенія Кравчук на сторінці в Facebook уточнила, що питання кандидатури на посаду глави Нацбанку вже на фінішній прямій. Імена поки не називаються.

У голови АМКУ пророкують Ольгу Піщанську, а віцепрем'єр-міністром з питань стратегічних галузей промисловості рекомендували Олега Уруського.

"Попередній план: голосування по АМКУ і по віцепрем'єру в середу, за голови НБУ - в п'ятницю", - озвучила Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада розгляне законопроєкт про російську мову у школах

Нагадаємо, завтра Рада проведе відразу два позачергових засідання - на одному з них повинні проголосувати за відставку глави Антикорупційного бюро Артема Ситника.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський приїхав на зустріч зі "Слугами народу": обговорювали нові призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі