вівторок, 05 травня 2020 08:50

Зеленський мав жорстку розмову зі "слугою"

Зеленський мав жорстку розмову зі "слугою"
Президент мав розмову зі "слугою" через його ресторан. Фото: Facebook.com/NikolayTishenko

Президент Володимир Зеленський мав жорстку розмову з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, ресторан якого працював для відвідувачів під час карантинних обмежень.

Про це розповів заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі ICTV.

"Дивіться, нікому не можна. У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом. Дійсно, нікому не можна працювати. Я сподіваюсь, що це буде приклад для інших народних депутатів: якщо ти народний депутат - не треба робити із себе якогось царя чи ще когось. Не можна всім ресторанам працювати", - сказав він.

"Не знаю, чи працював він насправді увесь цей час, чи один день чи два. Але він не працює. Жорстка розмова вилилась у те, що для всієї фракції та й інших це буде прикладом, що не треба так робити більше", - наголосив Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков заявив, що поліція закрила ресторан "Велюр"

Журналісти Bihus.Info повідомляли, що попри карантин у Києві продовжує працювати ресторан "Велюр", який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку.

Серед гостей ресторану: нардеп Антон Яценко, бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського Павло Куфтирєв, нардеп від "Слуги народу" та колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Кабанов, менеджер ахметівського "Метінвесту" Віталій Кисіль, перший заступник керівника Офісу президента та експродюсер "Кварталу 95" Сергій Трофімов.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський мав жорстку розмову зі "слугою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі