понеділок, 21 січня 2019 08:22

Зеленський готовий домовлятися з Путіним

Зеленський готовий домовлятися з Путіним
Зеленський вважає, що зупинити вогонь на Донбасі допоможуть Мінські домовленості, але їх "треба якось коригувати". Фото: pravda.com.ua

У випадку перемоги на виборах президента шоумен Володимир Зеленський буде домовлятися з російською стороною щодо Донбасу.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Перш за все, я хочу, щоб перестали стріляти. Ось ці домовленості, я думаю, не дуже складні. Мені здається, що можна домовитися. Перше - перестати вбивати. Це важливо - зберегти наших людей. У нас є сьогодні Мінські домовленості, які не дуже працюють. Звичайно, я б дуже хотів, щоб вони працювали. Я б хотів додати до Мінських домовленостей, можливо, ще трохи, можливо, переформатувати це коло, може, залучити ще інші західні країни", - сказав Зеленський.

Журналіст зауважив, що Володимир Путін заявить, що "їхніх військ там нема" і запросить амністію для бойовиків.

"Я взагалі проти того, щоб нам, незалежній країні, говорили "отже так, повна амністія". Звичайно, ніхто на це не піде... Напевно, нешвидко, але у нас є варіант - зупинити стрілянину. Домовитися про це можна? Можна, можливо. Тому що ніхто не хоче, щоб люди гинули. Думаю, про це домовимося. А потім піднімемо нашу країну", - наголосив шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про зустріч із Порошенком

Шоумен Володимир Зеленський висунув свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він оголосив 31 грудня в ефірі телеканалу "1+1" під час новорічного привітання. При цьому привітання чинного президента канал проігнорував.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський готовий домовлятися з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі