пʼятниця, 06 листопада 2020 10:22

Зеленський анонсував створення Національної економічної стратегії

Зеленський анонсував створення Національної економічної стратегії
Президент наголосив, що вона повинна отримати широке схвалення громадян і стати свого роду "економічною Конституцією України". Фото: Reuters

Результати аудиту української економіки стануть основою для створення економічної стратегії України до 2030 року.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час презентації економічного аудиту держави.

"На основі аудиту та векторів економічного розвитку ми чекаємо на появу Національної економічної стратегії. Знаю, що уряд уже почав над цим активно працювати, залучивши багатьох експертів, представників бізнесу, громадськості, міжнародних аналітиків та науковців", - сказав Зеленський.

Стратегія має стати не "необов'язковою для виконання" декларацією, а головним планом для усіх гілок української влади. Президент наголосив, що вона повинна отримати широке схвалення громадян і стати свого роду "економічною Конституцією України".

Зеленський також зауважив, що проведений аудит української економіки є результатом великої та кропіткої праці. Глава держави нагадав, що вперше було зроблено комплексний аналіз стану України, "щоб зрозуміти, де саме та які саме були допущені помилки за ці роки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд оприлюднить результати аудиту держави - Зеленський

Протягом 3 років в Україні можуть ввести онлайн-голосування на виборах. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час розмови з президентом компанії Microsoft Бредом Смітом, повідомляє Офіс президента.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський анонсував створення Національної економічної стратегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі