понеділок, 19 жовтня 2015 21:44

Бажання депутатів зберегти недоторканність перекриває шлях до безвізового режиму - Порошенко

Бажання депутатів зберегти недоторканність перекриває шлях до безвізового режиму - Порошенко
Фото: http://www.president.gov.ua

Президент Петро Порошенко під час засідання Національної ради реформ підкреслив, що введення безвізового режиму Європейським Союзом для громадян України не повинно бути зірвано через небажання депутатів Верховної Ради приймати певні рішення, зокрема, про скасування депутатської та суддівської недоторканності.

"Європейський Союз розглядає це як дуже важливий елемент програми боротьби з корупцією. Просив би, щоб ми, не відкладаючи, винесли це питання на розгляд", - звернувся Порошенко до присутніх депутатів Верховної Ради, повідомляє прес-служба глави держави в понеділок ввечері.

Президент зазначив, що кожна політична сила на виборах обіцяла своїм виборцям скасувати депутатську недоторканність.

"Ви записали це в коаліційну угоду. Знайдіть у собі мужність і прийміть це рішення. Дуже сподіваюся, що народні депутати поведуть себе як відповідальні державні мужі і не будуть намагатися відновити касту недоторканних, яка заради збереження привілеї для кількох сотень депутатів перекриє шлях до безвізового режиму десяткам мільйонів українців", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Бажання депутатів зберегти недоторканність перекриває шлях до безвізового режиму - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі