вівторок, 02 березня 2010 14:44

Завтра "Наша Україна" обґрунтовуватиме свою зраду - Тимошенко

Завтра "Наша Україна" обґрунтовуватиме свою зраду - Тимошенко

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на брифінгу прокоментувала події у Верховній Раді.

"У Раді незаконно зруйнували демократичну коаліцію. Після фальшивих президентських виборів, після антиукраїнської політики Януковича, в країні залишались демократична коаліція та демократичний уряд. По суті, це була остання барикада. Її варто було захищати, якщо ми хотіли захищати свій суверенітет та європейський розвиток держави.

Тимошенко каже, що відповідальність за розпад коаліції несе Блок Литвина і "Наша Україна" Як передає кореспондент Gazeta.ua, прем"єр зазначає, що це історична відповідальність.

"Завтра ми поіменно знатимемо, хто відповідальний за руйнування демократичного уряду. Хто відкриває для Януковича абсолютну антиукраїнську диктатуру. "Наша Україна" буде різними красивими словами обґрунтовувати свою зраду. Неприємно, що торг іде за посади. Вони запропонували двох кандидатів на посаду прем"єра - Ющенка та Яценюка. Зараз вони шкребуться у приймальні Януковича", - каже прем"єрка.

Тимошенко зазначає, що сама вона готуватиме демократичні сили і стане лідером націонал-патріотичних партій.

Прем"єр переконує, що коаліція, яку створить Партія Регіонів буде фальшивою.

Зараз ви читаєте новину «Завтра "Наша Україна" обґрунтовуватиме свою зраду - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі