четвер, 09 березня 2017 10:10

Заступник голови СБУ прикидається жебраком: розкрили таємні статки Демчини

Заступник голови СБУ прикидається жебраком: розкрили таємні статки Демчини
Павло Демчина/hromadske.ua

Цивільна дружина першого заступника голови СБУ Павла Демчини володіє маєтком під Києвом та чотирма автомобілями. Сам генерал-майор не має власного житла чи нерухомості.

Про це йдеться у розслідуванні програми "Слідство.Інфо".

У своїй декларації за 2015 рік Демчина не вказав нерухомості чи автомобіля. Місцем проживання записав гуртожиток СБУ. Його цивільна дружина та мати трьох дітей Ольга Воловчук мешкає в розкішному заміському маєтку в Петропавлівській Борщагівці. На території маєтку - 2-поверховий будинок, господарська будівля, критий басейн та альтанка. За подібні об'єкти в цьому районі нині просять до 10 млн грн. Також Воловчук володіє розташованою поруч земельною ділянкою, де зараз ведуть будівництво.

Цивільна дружина генерала СБУ прописана в квартирі батьків у містечку Вараш на Рівненщині. Там на неї зареєстрована фірма, що спеціалізується на торгівлі фармацевтичними препаратами. Знайти компанію журналістам не вдалося.

Жінка володіє чотирма автівками. Дві із них - Range Rover та Mercedes-Benz - 2016 року випуску. Вартість кожної - не менш як $100 тис. Інші - Mazda 2014 року та Peugeot 2012-го.

Журналісти зловили Демчину, коли той виходив із маєтку. Він відповів, що це не його будинок, а періодично його відвідує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністрація президента готує звільнення Грицака - ЗМІ

Павла Демчину звинувачують у керуванні рухом товарів через лінію розмежування та фінансовими потоками. По його інтересах найбільше б'є торговельна блокада Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Заступник голови СБУ прикидається жебраком: розкрили таємні статки Демчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі