четвер, 01 серпня 2013 12:08

Засідання суду почалося: Мельник відповідатиме через захисників

Засідання суду почалося: Мельник відповідатиме через захисників
Петро Мельник. Фото: nbnews

Печерський районний суд Києва розпочав слухання справи щодо обрання запобіжного заходу керівнику Національного університету податкової служби, екс-депутату Верховної Ради від ПР Петру Мельнику, якого звинувачують у корупції, повідомляє Тиждень.ua.

У зал суду Мельника занесли на ношах. Він сидить у кріслі-каталці, не відкриває очей і ледве говорить. Суддя дозволила Мельнику відповідати через захисників.

Як повідомлялось, перед судовим засіданням адвокат Мельника - Олександр Назаренко заявив, що Мельнику зробили операцію, він у важкому стані, тому погано розуміє, де перебуває і що з ним відбувається.  Водночас адвокат не зміг сказати, яку саме операцію зробили Мельнику.

Мельника на "швидкій" доставили на засідання суду

Сьогодні на засідання суду Мельника привезли на автомобілі "швидкої".

31 липня Печерський районний суд Києва ухвалив застосувати до Мельника примусовий привід для участі в судовому засіданні 1 серпня. Суд вирішив, що Мельник не надав переконливі дані про об'єктивні причини своєї відсутності на суді та стан свого здоров'я.

Нагадаємо, 27 липня працівники головного управління внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів спільно з головним управлінням боротьби з організованої злочинністю МВС затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника під час отримання хабара в загальній сумі 120 тис. грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Засідання суду почалося: Мельник відповідатиме через захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі