вівторок, 29 квітня 2014 00:30

"Замах на Кернеса - сигнал того, що Кремль змінює тактику" - Луценко

"Замах на Кернеса - сигнал того, що Кремль змінює тактику" - Луценко
Фото: radiosvoboda.org

Замах на мера Харкова Геннадія Кернеса означає зміну тактики Кремля в агресії проти України . Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook екс -глава МВС , радник в.о. президента Юрій Луценко.

"Замах на Кернеса - сигнал того , що Кремль змінює тактику. І раніше лояльне до РФ населення, і бізнес , і місцеві еліти після злочинів диверсантів у Слов'янську і зачистки в Криму вибирають стабільність в Україні. Постріл в Кернеса є першим серед запланованих терактів проти непокірних Москві лідерів громадської думки. Чорні мітки вже отримали і інші особи, що символізують український економічний націоналізм в регіоні " , - зазначив Луценко.

Луценко заявив, що можливі також замахи на лідерів виборчої кампанії.

"Все це змушує ще раз голосно сказати: ми маємо припинити "домашню війну", домовитися про співпрацю в рамках єдиної команди євроремонту і виграти вибори 25 травня", - додав політик.

Нагадаємо , сьогодні в 12:00 було здійснено замах на мера Харкова Геннадія Кернеса. Політик отримав проникаюче вогнепальне поранення в області спіни. Він був прооперований і знаходиться у важкому стані в харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. І. Мещанінова . У МВС однією з версій змаху розглядають замах з боку сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «"Замах на Кернеса - сигнал того, що Кремль змінює тактику" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі