середа, 22 березня 2017 08:48

Захист Насірова клопочеться про припинення кримінального переслідування

Захист Насірова клопочеться про припинення кримінального переслідування
Якщо прокуратура не зреагує, захист вимагатиме проведення судово-економічної експертизи. Фото: antikor.com.ua

Захисники Романа Насірова подали клопотання про припинення кримінального переслідування відстороненого керівника ДФС.

Про це повідомив адвокат Віктор Петруненко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я подав це клопотання керівникові Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому та на ім'я генерального прокурора України Юрія Луценка про припинення кримінального переслідування Романа Насірова в зв'язку з тим, що в його діях відсутній склад інкримінованого йому злочину - "зловживання владою або службовим становищем", - сказав Петруненко.

Якщо прокуратура не зреагує на це клопотання, то захист подасть нове - про проведення судово-економічної експертизи. Вона оцінить суму завданої Насіровим державі шкоди або ж доведе її відсутність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Насірова забрали чотири паспорти

Керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Захист Насірова клопочеться про припинення кримінального переслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі