неділя, 18 грудня 2011 13:53

"За родину! За Сталина!" - комуністи долучились до протестів у Москві
14

Фото: Фото: Reuters

На Манежній площі в Москві проходить масовий мітинг КПРФ на підтримку чесних виборів. Його учасники - близько 5 тисяч осіб - виступають проти результатів виборів до Держдуми.

Виступаючи перед присутніми, лідер КПРФ Геннадій Зюганов заявив, що "таких брудних і мерзенних виборів за останні 20 років не було, найбрудніші технології, приниження, підтасовування були застосовані". Він стверджує, що згідно з першими даними, які надходили з далекосхідних регіонів, "партія влади не мала і третини голосів".

При цьому в КПРФ відзначають, що перемога була здобута комуністами в низці великих міст.

"Це означає, що наша програма, наша команда відповідають сподіванням народу", - впевнений Зюганов.

За його словами, в суди вже надійшло 1500 заяв.

"Усі, хто крав голоси, узурпував владу, є держзлочинцями. Вони будуть покарані, вони відповідатимуть за це. Вони закінчені мерзотники", - проскандував Зюганов.

Він також оголосив, що комуністи вимагають відставки Центрвиборчкому. Регіональні комісії, за його словами, повинні формуватися з представників всіх політичних партій.

На площі майорять прапори РФ, Радянського Союзу, Союзу комуністичної молоді, відділень компартії, а також руху "Російський лад". Деякі присутні прийшли з портретами Зюганова, який вчора був висунутий 14-м з'їздом КПРФ кандидатом в президенти, і Сталіна. У деяких мітингувальників зав'язані білі стрічки і значки з перекресленою емблемою "Єдиної Росії".

Зараз ви читаєте новину «"За родину! За Сталина!" - комуністи долучились до протестів у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі