середа, 19 грудня 2012 12:38

Вже проводиться слідство щодо замовників Гонгадзе - Кузьмін

Вже проводиться слідство щодо замовників Гонгадзе - Кузьмін
Георгій Гонгадзе. Фото: russian.rfi.fr

У реєстрі прокуратури, який діє з листопада 2012 року після набрання чинності новим КПК, зареєстровано справу щодо замовників убивства Георгія Гонгадзе.

Про це заявив під час гарячої телефонної лінії перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, пише Українська правда.

"Слідство вже проводиться", - сказав він.

Як відомо, нещодавно Печерський райсуд Києва закінчив судове слідство у справі за обвинуваченням екс-генерала МВС Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Якщо Янукович хоче в Митний союз, то ми організуємо йому прописку, але Україні вона не потрібна - Яценюк

21 березня 2011 року було порушено кримінальну справу стосовно екс-президента Леоніда Кучми за звинуваченням у перевищенні влади і службових повноважень, що призвели згодом до вбивства Гонгадзе (ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.).

Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко

13 грудня 2011 року Печерський райсуд Києва визнав незаконним порушення кримінальної справи щодо Кучми і скасував відповідну постанову Генпрокуратури.

Апеляційний суд Києва, а потім Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ визнали законним закриття кримінальної справи стосовно Кучми.

Зараз ви читаєте новину «Вже проводиться слідство щодо замовників Гонгадзе - Кузьмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі