середа, 26 грудня 2018 11:58

Воєнний стан на 30 діб - це повний маразм - Ярош

Воєнний стан на 30 діб - це повний маразм - Ярош
Дмитро Ярош переконаний, що воєнний стан потрібно було вводити у 2014 році. Фото: apostrophe.ua

В умовах війни в Україні має діяти воєнний стан.

На цьому наголосив лідер Української добровольчої армії та народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю "Українській правді".

"Я голосував за введення воєнного стану на 30 діб. Хоча вважаю це повним маразмом – вводити його на 30 діб. Воєнний стан вводиться для того, щоб здобути перемогу у війні... Вважаю неправильним його припиняти. Неправильно, що його ввели тільки на деякі області. А якщо удар буде з боку Білорусі?

Такий відкритий акт агресії [захоплення українських моряків]. На нього треба було відповідати. Якщо б я був на місці влади, то продовжив воєнний стан. Але без обмежень політичних свобод", - сказав Ярош.

Він не вважає, що воєнний стан ввели під політичні амбіції президента Петра Порошенка.

"Мені здається, що Петро Олексійович найбільше упирався воєнному стану. Зрив виборів? Ну нереально! Вони б нічого там не зробили. Весь світ, американці, ЄС тиснуть. Вони не можуть зірвати вибори. Це – нереально, просто видумки", - зазначив Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко відзвітував про результати воєнного стану

26 грудня в Україні закінчується термін дії воєнного стану, який був введений у низці областей після інциденту в Керченській протоці. Там 25 листопада прикордонні кораблі РФ обстріляли й захопили 3 кораблі ВМС України разом із екіпажами. Зараз Росія "судить" 24 українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан на 30 діб - це повний маразм - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі