четвер, 10 березня 2011 10:07

Восени почнеться акція "Україна без Януковича"?

Восени почнеться акція "Україна без Януковича"?

У середу на мітингу, присвяченому десятиріччю акцію "Україна без Кучми" присутні ухвалили резолюцію, яку направили президенту Віктору Януковичу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав керівник київської організації УНА-УНСО Ігор Мазур.

"Звернулися до президента, щоб в державі припинилися політичні репресії. Зараз затримують за політичною ознакою представників опозиції, так само, як нас десять років тому. Ми за те, щоб справи проти "тризубівців", "нашоукраїнців" та "бютівців" були закриті, а хлопці були звільнені. Ми знаємо, що від президента в цій державі багато що залежить. На відміну від "помаранчевих", у них повна вертикаль влади. Друга вимога - по звільненню Дмитра Табачника. Це українофобська людина. Вимагаємо, щоб не було упередженої позиції Адміністрації президента щодо указів по Бандері та Шухевичу. Президент має забезпечити, щоб не було тиску на судові органи в розгляді цих справ", - зазначив він.

За словами Мазура, учасники мітингу не хотіли ходити колонами по місту, демонструючи свою позицію.

"Це вже не ті методи, якими треба діяти. Зараз потрібні більш сучасні та яскраві. Є Інтернет та флешмоби", - додав керівник київської організації УНА-УНСО.

Він наголосив, що якщо влада буде продовжувати свою нинішню політику, восени може виникнути акція "Україна без Януковича".

"Нам хотілося б, щоб вони зробили висновки з подій десятилітньої давності, з тих помилок, які були у Кучми та Ющенка, виправдали сподівання хоча б тих, хто за них голосував. Бюджет повинен наповнюватися не за рахунок тих, хто живе на пару тисяч гривень, а тих, хто заробляє сотні мільйонів доларів на різних махінаціях", - зауважив Мазур.

Зараз ви читаєте новину «Восени почнеться акція "Україна без Януковича"? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

186

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі