вівторок, 22 січня 2013 11:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко поки не зустрівся із Тимошенко

Власенко поки  не зустрівся із Тимошенко
Сергія Власенка можуть не пустити до Тимошенко? Фото: telegraf.com.ua

Нардепа, захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка поки не допустити до підзахисної. Про він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я прибув до лікарні об 11.00. До мене вийшов начальник караулу. Я його офіційно проінформував, що прибув на зустріч із Юлією Володимирівною. Він сказав, аби я прийшов о 12.00 згідно із тим графіком, який вони незаконно затвердили. По закону захисники мають можливість спілкуватися із підзахисними у необмежений час. У нас тільки Тимошенко малюють якісь графіки. Я не став з ним сперечатися. Тільки перепитав, чи не проводяться зараз з нею слідчі дії. Він проінформував, що не проводяться, а сторонніх людей в блоці немає", - зазначив захисник Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко каже, що Щербаня не замовляла

Власенко зізнався, що не знає, чи допустять його сьогодні до екс-прем'єра. "Вони весь час кажуть, що пустять, а потім з'являються якісь проблеми та питання. Причому штучно створені, невідомо, як і ким", - зауважив він.

Депутат також звернув увагу, що сьогодні ЗМІ масово оприлюднили документ, який називають повідомленням про підозру. "Це продовження брудної кампанії по дискредитації Юлії Тимошенко. Я знаю, що "злив" відбувався одночасно декільком мас-медіа. Його джерелом була Генпрокуратура. Те, що відображено в цьому документі, не має нічого спільного із реальністю. Це якийсь роман, хворобливі фантазії прокуратури, які не можна назвати юридичним документом", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Власенко поки не зустрівся із Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі