вівторок, 15 січня 2013 11:48

Власенко назвав людину, яка причетна до зливу "переписки" Євгенії Тимошенко і Немирі

Власенко назвав людину, яка причетна до зливу "переписки" Євгенії Тимошенко і Немирі
Фото: tvi.ua

Захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко заявляє, що поява в мережі Інтернет сфальшованої переписки Євгенії Тимошенко та заступника голови партії "Батьківщина" Григорія Немирі є спланованою акцією влади для відволікання уваги суспільства від ситуації навколо Юлії Тимошенко.

"Для того, щоб відволікти увагу від ситуації, яка відбувається з Юлією Тимошенко, від рішення Європейського суду з прав людини у справі Волкова (щодо поновлення Олександра Волкова на посаді судді Верховного суду України через незаконне голосування у Верховній Раді – ред.), яке є нищівним для діючої влади, яке юридичною мовою називає цю владу невігласами і юридичними бандитами, замість того, щоб виправляти ситуацію, нам розповідають про zhuzhaleaks", - сказав Власенко, повідомляє офіційний сайт екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жіночий бунт" — це самопіар опозиціонерок на темі Тимошенко - Зубанов

За його словами, доменні імена zhuzhaleaks та nemyrialeaks пов'язані з однією людиною – Куриловичем Вадимом Борисовичем, зареєстрованим в місті Київ. "У мене є офіційна відповідь. Я не здивуюся, якщо людина, можливо, і існує, але, скоріше за все, нічого про це не знає. Але те, що відбувається, абсолютно та цілковито підтверджує, що це абсолютно спланована акція, щоб відволікти увагу від того, що відбувається з Юлією Тимошенко", - наголосив Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Власенко назвав людину, яка причетна до зливу "переписки" Євгенії Тимошенко і Немирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі