середа, 10 липня 2013 20:58

Владу чекає покарання через те, що вони роблять в Києві – нардеп про засідання міськради

Владу чекає покарання через те, що вони роблять в Києві – нардеп про засідання міськради
Андрій Іллєнко. Фото: ua.golos.ua

Народний депутат від фракції "Свободи" Андрій Іллєнко повідомив, що завтра опозиційні сили не дозволять провладним силам провести незаконну сесію Київської міської ради.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

"Ми вважаємо, що ніякого засідання завтра немає, узурпація, бо після 2 червня жодної Київради не існує. Існує група нікчемних людей, дери банщиків Києва, які і надалі хочуть це робити. Завтра ми закликаємо всіх киян, всіх небайдужих до нашого міста приходити під Київраду. Я переконаний, що засідання не буде, бо депутати від опозиційних сил налаштовані не допустити цього безладу і знущання над Києвом", висловив думку народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАР" не братиме участь у пікетах та штурмах в Київраді

Окрім того, за його словами, "деяким представникам Партії регіонів складно пояснити свою злочинну політику, тому вони переводять все на "хулігани", "штурмують", Але ми не штурмуємо. Ми маємо законне право там перебувати".

Також, народний депутат наголосив, що "коли ми говоримо про цю ситуацію, то розуміємо, що це вони мають боятися, бо буде покарання через те, що дії їхні нелегітимні, це повна лажа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра опозиція штурмуватиме Київраду?

"Вони грають з вогнем, а те, що ми захищаємо закони, Конституцію, то не ми маємо переживати, обмежувати свої дії. Завтрашня ситуація – хороший привід для них, аби задуматися", - резюмував він.

Нагадаємо, голова Київського міського осередку партії "Батьківщина", народний депутат Юрій Одарченко розповів, що завтра опозиційні сили будуть штурмувати сесію Київської міської ради. За його словами, завтра у мітингу візьмуть участь і народні депутати від опозиційних фракцій, і активісти, і представники громадських організацій: "Вони виявили бажання долучитися до акції, рішуче діяти разом".

Екс-мер Києва Леонід Черновецький подав у відставку за кілька днів до того, як спливли його повноваження.

Зазначимо, що законодавчо визначений чотирирічний термін повноважень депутатів Київської міськради закінчився 2 червня 2013 р. Однак, щоб провести вибори столичних депутатів наступного скликання, потрібно рішення Верховної Ради, які так і не призначали вибори в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Владу чекає покарання через те, що вони роблять в Києві – нардеп про засідання міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі