четвер, 01 листопада 2012 14:56

Влада вирішила "злити" Губського?

Влада вирішила "злити" Губського?
Фото: tvi.ua

На скандальному 197 окрузі в Каневі Черкаської області комісія не може продовжити свою роботу через відсутність кворуму. Сьогодні, як і вчора присутні лише 5 членів комісії із 18.

На окрузі точиться запекла боротьба між опозиціонером Леонідом Даценком та самовисуванцем Богданом Губським. На підтримку Даценка городяни організували наметове містечко. До Канева прибули народні депутати від опозиції Андрій Шевченко та Андрій Парубій. Разом із ними до міста приїхали спостерігачі від ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставлениці Фірташа, яка перемогла в тюрмі, хочуть віддати увесь черкаський округ

"На сьогодні існує кілька варіанті розвитку подій: або ЦВК забере протоколи та мішки з бюлетенями до Києва і результати встановлять безпосередньо там, або членів комісії замінять, або ж скоротять їх кількість", – заявив на прес-конференції Шевченко.

Між тим Каневом шириться чутка, що влада не боротиметься за "тушку" Губського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окружна виборча комісія на Черкащині не працює другий день

"Впливові регіонали з Києва нібито заявили, що ніяк не оскаржуватимуть результат, а приймуть його таким, яким він є. За Губського боротися не будуть, бо навіть там не люблять зрадників", – каже один із мітингувальників.

Нагадаємо, Богдан Губський був обраний до парламенту у вересні 2007 року за списками БЮТ. Згодом депутат покинув фракцію і голосував разом із регіоналами. Улітку цього року Губський підтримав скандальний закон про мови.

Зараз ви читаєте новину «Влада вирішила "злити" Губського?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі