понеділок, 22 жовтня 2012 22:44

Влада у Києві використовуватиме списки людей, які стабільно не ходять на вибори - Чорновіл

Влада у Києві використовуватиме списки людей, які стабільно не ходять на вибори - Чорновіл
Тарас Чорновіл закликає людей хоча б прийти на вибори. Фото: file.liga.net

У Києві використовуватимуть списки людей, які ніколи не ходять на вибори.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Тарас Чорновіл.

"Конкретно для Києва, коли з'являються реальні мертві душі – це більше технологія відвертання уваги. В окремих округах очевидно це реальна технологія. Тут же так відвертають увагу від реальної ситуації з комісіями, з підкупом тощо", - наголосив він.

Парламентар пояснив: "Під технологією "карусель" тощо підпадають не бомжі чи померлі, їх ту не так багато. А підпадають 40% осіб, які впродовж останніх 10-12 років не ходять стабільно на вибори. Вони всі взяті на список. Крім того, зараз проходять по квартирам ніби агітатори від деяких кандидатів і задають перше питання: "Ви взагалі на вибори ідете?" Після чого іде довга лайка і відповідь: "Не ходіть до мене, я на вибори не піду". Ці люди теж взяті на в список".

Чорновіл упевнений, що таку технологію використовують, перш за все, провладні кандидати.

"Ідея ця потрібна для влади, а реалізовувати її має кандидат-мажоритарник, який представляє цю владу. В різних округах є більші чи менші технології, бо допомагають це робити органи влади, але реалізовувати їх мають кандидати", - підкреслив він.

"Я скрізь на зустрічах кажу людям: ви можете бути проти всіх, але якщо ви прийдете в першій половині дня, візьмете цей бюлетень і коли  раптом ці люди побачать,що 10 людей зі 100, які ніколи не ходили на вибори, раптом прийшли – починається паніка. Це в Києві. В інших регіонах певно такої паніки не буде, там звикли нахабно все робити. А тут можна їх таким чином зламати", - додав Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Влада у Києві використовуватиме списки людей, які стабільно не ходять на вибори - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі