четвер, 12 грудня 2013 07:00

Влада повинна прислухатися не до опозиції, а до людей - лідер львівських "регіоналів"

Влада повинна прислухатися не до опозиції, а до людей - лідер львівських "регіоналів"
Фото: varianty.net

"Наскільки я розумію, президента сьогодні підставили. Ми чули його обіцянку вчора до кінця дня випустити всіх тих, хто не чинив злісних провокативних дій під Адміністрацією президента. Цієї обіцянки президента ті, хто мав би це зробити, не виконали. Які міри до них прийме Віктор Янукович, побачимо, це його компетенція, - розповів Gazeta.ua своє бачення останніх подій у державі  лідер Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. -  Зрозуміло усім, що не було необхідності провокувати напругу в суспільстві і виводити бійців "Беркуту" вночі на Майдан."

Сьогодні ж розпалася фракція Партії регіонів у Львівській міській раді. У ній було 6 членів.

"Мене навчали нічого не боятися, а вірити і просити в Господа розуму. Від того, що вийду з партії, ситуація в Україні не зміниться. Якщо опозиція за державу і шанує тих своїх небагатьох однодумців у південно-східних теренах нашої держави, то вона не повинна тиснути на членів Партії регіонів і цим самим не давати владі привід переслідувати і їх членів," - говорить про те, що на "регіоналів"-бізнесменів Львівщини почався тиск, і тому вони виходять із партії.

Нагадаємо, львів'яни пікетували магазини, маркети, які належать "регіоналам". Виходом із ситуації чільник львівської партії бачить у парламентській залі.

"Я би порадив нашій опозиції не демонструвати свою кволість на Майдані і робити заручниками людей, а йти в парламент і в конституційний спосіб змінювати владу, як це робиться у всіх цивілізованих європейських країнах. Треба зупинитись. Охолонути. І сісти за стіл переговорів. Без сумніву, я за те, щоб влада почула опозицію. Не стільки опозицію, як людей. І ті збудники, які сьогодні викликають незадоволення у суспільстві, владою мають бути усунені. Власні амбіції, образи чи агресія один до одного, це все – не для політиків державницького масштабу. Якби нинішні опозиціонери не намагалися відпрацювати інтереси тих, хто фактично нині утримують їхні партії, вони мають пам'ятати про державні інтереси. А також про те, що Віктора Януковича сьогодні підтримує все-таки більше людей, ніж кожного з них окремо взятого. Тому сьогодні казати, що вони не хочуть говорити з президентом – це, м'яко кажучи, безглуздя," - додав Петро Писарчук.

Нагадаємо, бізнесмен Петро Писарчук попри партійну приналежність користується повагою та авторитетом у львів'ян. Також його знають як релігійну людину. Торгово-розважальний комплекс "Південний", який очолює Писарчук, пікетники не чіпали.

Зараз ви читаєте новину «Влада повинна прислухатися не до опозиції, а до людей - лідер львівських "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі