четвер, 12 серпня 2010 12:21

Влада погіршує життя вже сьогодні - "бютівець"

Влада погіршує життя вже сьогодні - "бютівець"

БЮТ засуджує уряд за зобов'язання не підвищувати зарплати бюджетникам у державному секторі починаючи з 2011 року та у середньостроковій перспективі.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Олег Ляшко.

"Це ще раз показує, що замість покращення життя вже сьогодні влада його навпаки погіршує. Тимошенко теж брала кредити у МВФ. Але при цьому не за рахунок інтересів країни і громадян. Фонд також виставляв різні вимоги, але уряд Тимошенко на них не пішов", - зауважив він.

За словами депутата, БЮТ не заперечує необхідності співпраці із МВФ.

"Але вона має відбуватися не за рахунок українських громадян. А сьогодні ми саме це спостерігаємо. Тому ми вважаємо, що уряд свою недолугу політику, невміння організувати роботу перекладає на плечі простих людей. Якщо вести мову про скорочення видатків на державний апарат, то треба їх скорочувати не за рахунок обмеження зарплат бюджетників, а через зменшення затрат на його утримання", - пояснив Ляшко.

"Треба починати з себе. Нехай прем'єр-міністр та посадовці літають економ класом рейсових, а не чартерних літаків, обмежать свої пересування і скоротять кількість охорони. Їх там тисячі працюють. Кого і для чого вони охороняють?! Навіщо вони треба? Мабуть, представники влади чогось бояться", - додав "бютівець".

Нагадаємо, Кабмін зобов'язався не підвищувати зарплати бюджетникам у державному секторі починаючи з 2011 року та у середньостроковій перспективі.

Про це йдеться у підписаному меморандумі між Міжнародним валютним фондом та Україною.

Зараз ви читаєте новину «Влада погіршує життя вже сьогодні - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі