понеділок, 04 березня 2019 13:59

Вислухати і переконати: показали методичку агітаторів Порошенка

Вислухати і переконати: показали методичку агітаторів Порошенка
У штабі Петра Порошенка планують залучити близько 100 тис. таких агітаторів.

Агітаторам передвиборчого штабу президента Петра Порошенка роздають брошури, в яких розповідають як переконувати виборців, про які досягнення повідомляти та як відповідати на незручні запитання.

Одну із таких брошур опублікував сайт theБабель

У штабі Порошенка планують залучити близько 100 тис. таких агітаторів. Наразі їх понад 60 тис.

"Ми створили безпрецедентну модель. Усіх (агітаторів – ред.) ми можемо відслідковувати в режимі реального часу", - сказав один із керівників штабу Порошенка.

Агітатори підписували договір, у якому зобов'язувалися не дискредитувати Порошенка, не займатися підкупом виборців та не працювати на інші штаби.

У брошурі, окрім ігор для формування командного духу та вправ для знайомства агітаторів між собою, присутні конкретні техніки та алгоритми дій, яких вони мають дотримуватися під час спілкування із виборцем. Зокрема, там радять справляти хороше враження, вислуховувати виборців, уникати монологів та шукати індивідуальний підхід до кожного.

Окрім цього, у брошурі агітатори також мають і відповіді на найпоширеніші критичні запитання стосовно Порошенка. Зокрема, їм кажуть про необхідність пояснення що таке автокефалія і навіщо вона потрібна Україні, що компанія Порошенка Roshen не працює в Росії та не торгує з нею, що підвищення тарифів було необхідним заходом для оздоровлення системи ЖКГ, а для тих, хто не може оплачувати, були запроваджені субсидії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський ще більше відірвався від Порошенка - рейтинг

Вибори президента мають відбутися 31 березня. Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидата.

Зараз ви читаєте новину «Вислухати і переконати: показали методичку агітаторів Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі