пʼятниця, 08 лютого 2019 08:43

Вірити в незалежність Зеленського можна, якщо прикинутися шлангом - нардеп

Вірити в незалежність Зеленського можна, якщо прикинутися шлангом - нардеп
Сам Зеленський стверджує, що не залежить від Коломойського. Фото: Etcetera.media

Кандидат у президенти Володимир Зеленський залежний від бізнесмена Ігоря Коломойського, а його рейтинги свідчать, що люди втомилися від старих облич у політиці.

Таку думку висловив народний депутат Мустафа Найєм у Facebook.

"При всій повазі до кандидата і його прихильників, вірити в його незалежність від Ігоря Коломойського – все одно що вірити в "сліпий траст" Петра Порошенка, фандрайзинг Юлії Тимошенко або – щоб зовсім було зрозуміло – в незалежність Олега Ляшка від Ріната Ахметова. Тобто, в цілому, звичайно, можна так вважати, але для цього треба або прикинутися шлангом, або навмисно забути таблицю множення", - зазначив політик.

"Його популярність – це не успіх політика, а швидше індикатор відчаю тих, хто не може знайти свого кандидата у виборчому бюлетені... Це ще раз доводить необхідність об'єднання адекватних людей. Якщо не буде єдиного кандидата зараз, нам потрібно брати ініціативу в свої руки. Тому що шанс, упущений на президентських виборах, призведе до нерозуміння, апатії і остаточного програшу на виборах в парламент", - наголосив Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович натякнув на підтримку Зеленського

За результатами опитування групи "Рейтинг", Володимир Зеленський вперше очолив рейтинг кандидатів у президенти. Його готові підтримати 19%. Юлію Тимошенко - 18,2%, Петра Порошенка - 15,1%.

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Вірити в незалежність Зеленського можна, якщо прикинутися шлангом - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі