пʼятниця, 01 листопада 2019 12:53

Військові та волонтери повстали проти Сівохо

Військові та волонтери повстали проти Сівохо
Фото: Сергій Сивохо/Facebook

У мережі шириться флешмоб проти радника секретаря РНБО Сергія Сівохо, якому "обридла політика войовничої меншості".

Акцію запустив військовий ЗСУ Гліб Бабіч.

"Це я, пане Сівохо. Войовнича меншість", - написав Бабіч.

Він опублікував своє фото, зроблене біля блокпосту на дебальцівському хресті у листопаді 2014-го.

"Це той самий рік, коли ви так щиро виступали на антимайдані. А пізніше одурманена "мирна більшість" кричала: "Росія, прийди!", і їм вторили в інших містах, і били до крові людей, що стояли на колінах і були прив'язані до стовпів. А хтось вмирав на Майдані.

А потім мирні "пацифісти Донбаса" під керівництвом і прикриттям Росії взяли до рук зброю та разом із "братами" почали нас вбивати і рвати країну на шматки. І тоді ми, "войовнича меншість", пішли відбиватися від Росії та тих, кого вона пов'язала кров'ю за їхню власну дурість", - написав Бабіч.

Він пригадав Сівохо, що тоді саме "войовнича меншість" - робітники, фермери, айтішники, вчителі, бухгалтери, лікарі, бізнесмени - ішли добровольцями на фронт і ставали волонтерами.

"Можете називати нас "войовничою меншістю". Вам нас не зрозуміти. Коли ми вмирали, ви тусувалися в телешоу й їздили у Росію", - резюмував військовий.

Флешмоб підтримали побратими та волонтери.

Днями радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення окупованих територій Донбасу Сергій Сівохо заявив, що "войовнича меншість продовжує диктувати стару обридлу політику".

Зараз ви читаєте новину «Військові та волонтери повстали проти Сівохо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі