вівторок, 17 серпня 2010 09:51

Відомство Лавриновича придбало Мерседес за мільйон

Відомство Лавриновича придбало Мерседес за мільйон

Державне підприємство "Інформаційний центр", яке входить до структури Мін'юсту 3 серпня підписало договір про придбання у ТОВ "АД Україна - Мерседес-Бенц"одного автомобіля за ціною 1,11 млн. грн.

Про це "proUA" повідомили в Міністерстві економіки.

Крім того, 29 липня це ж підприємство підписало договору про придбання двох автомобілів за ціною 277,1 тис. грн. і 274 тис. грн. у ТОВ "Паритет Моторс". Таким чином, за кілька днів підприємство підписало договори на купівлю трьох автомобілів загальною вартістю близько 1,65 млн. грн.

Нагадаємо, раніше народний депутат Геннадій Москаль (НУ-НС) обурився з приводу того, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за ціною близько 1 млн. грн. За інформацією парламентарія, цим автомобілем користується міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

В кінці 2004 року НАК "Нафтогаз України" під керівництвом Олексія Івченка за держкошти купила новий автомобіль "Мерседес" за ціною 1 млн. грн., який згодом Івченку довелося продати.

Зараз ви читаєте новину «Відомство Лавриновича придбало Мерседес за мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі