пʼятниця, 30 червня 2017 15:40

Відмова винести на засідання ВР закон про продаж землі - це наша з вами маленька перемога - Рабінович

Відмова винести на засідання ВР закон про продаж землі - це наша з вами маленька перемога - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович каже, що влада сьогодні йде на свідоме економічне знищення народу

Влада побоялася розглядати земельне питання зараз. Про це в прямому ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи можливість розгляду на нинішній сесії Верховної Ради скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

"Сьогодні влада йде на свідоме економічне знищення народу: продовжує тиснути на бізнес податками, простих людей - комуналкою, пенсіонерів - злиденними пенсіями і руйнуванням безкоштовного медобслуговування", - говорить парламентарій.

За його словами, влада не така міцна і монолітна, як здається: "Вона уважно спостерігає, де її перестає боятися народ - там вона відразу відступає".

"Ви пам'ятаєте закон про релігії, коли відразу вийшли люди на протест? Дивіться, вже про цей закон ніхто не говорить - тиша. Люди прийшли під стіни Ради, показали свою волю і силу. Люди, ми з вами ще раз перемогли. Зараз закон про продаж землі в сесійний зал винесено не буде. Таке рішення прийняла влада, розуміючи, що ми мобілізуємо людей. Вони вийдуть на вулиці - і все це може закінчитися нещастям для них. Тому можна говорити, що це наша маленька перемога. Тимчасова, перша на довгому шляху, але перемога", - вважає Вадим Рабінович.

Політик нагадує, що партія "За життя" з першої хвилини заснування політичної сили "виступає проти грабіжницькго продажу останнього нашого народного багатства і тих, хто це підтримував - партії і Тимошенко, і Ляшко".

"І ось тепер давайте зробимо ще один крок - мобілізуємося і не дамо цій владі прийняти пенсійну реформу. Мобілізуємось - і не дамо забрати у людей безкоштовне медичне обслуговування. Мобілізуємось - і змусимо відзвітувати уряд Гройсмана, який не може відзвітувати перед народом за рік своєї роботи, як це передбачено законодавством. Мобілізуємось - і почнемо реальну боротьбу з корупцією і посадимо нинішніх злодіїв, покараємо кнопкодавів, дізнаємося, хто ж входить в коаліцію, яка нами править в ВР", - закликає народний депутат.

Вадим Рабінович називає владу "паразитами, які привели країну до економічної розрухи, політичної розрухи".

"З цим треба кінчати, так більше тривати не може. Треба боротися не за виживання, а за життя. А починати потрібно з того, що йти на вибори і прибирати від влади економічних недотеп і паразитів", - резюмував лідер партії "За життя" .

Зараз ви читаєте новину «Відмова винести на засідання ВР закон про продаж землі - це наша з вами маленька перемога - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі