пʼятниця, 11 січня 2013 18:52

Навесні в опозиції з'являться 10 "тушок" - нардеп

Навесні в опозиції з'являться 10 "тушок" - нардеп
Фото: but.com.ua

Весною 2013 року в опозиції з'являться нові "тушки".

Таку думку висловив позафракційний народний депутат Сергій Міщенко в ефірі "Ера-FM".

"Депутати від опозиції пройдуть "кристалізацію" - залишаться бійці. Із цими бійцями я буду у фракції. Побачите, що буде весною. Тоді реальні бійці від опозиції залишаться, "тушки" відбрунькуються до влади - їх переманять, а залишаться ті хто дійсно хоче боротися із владою", - сказав Міщенко.

За його словами, "тушок" буде коло 10.

"Табалови - вже "тушки". Я знаю, що, можливо, буде ще десяток "тушок", які готові перейти в більшість. Бо пройшло багато бізнесменів. Вони зрозуміють: що я буду робити в опозиції, мені ж треба заробляти гроші", - зазначив Міщенко.

Крім того, нардеп висловив упевненість у посиленні протестних настроїв населення після звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"До такої ручки доведена ситуація в Україні, що люди вже готові виходити на протести. Побачите, коли на Майдані незалежності з'явиться Юлія Володимирівна Тимошенко, скільки буде людей, щоб привітати її зі звільненням", - підсумував Міщенко.

Зараз ви читаєте новину «Навесні в опозиції з'являться 10 "тушок" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі