середа, 22 квітня 2020 18:46

"Весна прийде - саджати будемо": Зеленський пояснив, чому цього не сталося

"Весна прийде - саджати будемо": Зеленський пояснив, чому цього не сталося
Зеленський не може впливати на поліцію. Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не має повноважень саджати корупціонерів.

"Весна прийде - саджати будемо". Тут треба розібратися нашим громадянам, чого вони хочуть. Тому що частина громадян кажуть: "Де посадки?" Я справді цього дуже хочу, і це буде, але, коли я починаю дзвонити комусь із наших правоохоронців і казати: "Де результат? Ми обіцяли людям", - інша частина громадян починає говорити: "Ти президент, це не твої повноваження, ви не можете до себе кликати правоохоронців". Чого вони хочуть більше - посадок чи впливу президента?" - заявив він у фільмі "Рік президента Зеленського" на каналі "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі був на співбесідах у Шмигаля і Зеленського

Зеленський заявив, що не може вказувати правоохоронцям, кого саджати. Він упевнений, що має бути вплив у вигляді щотижневих запитань про результати роботи.

У Кабінеті міністрів далі відбуватимуться перестановки. Про це сказав президент Володимир Зеленський у фільмі "Рік президента Зеленського", який показував телеканал олігарха Ріната Ахметова "Україна 24".

Зараз ви читаєте новину «"Весна прийде - саджати будемо": Зеленський пояснив, чому цього не сталося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі