понеділок, 05 грудня 2016 18:38

Верховна Рада завтра має ухвалити весь пакет військових законопроектів - Пашинський

Верховна Рада завтра має ухвалити весь пакет військових законопроектів - Пашинський
Голова Комітету ВР з питань національної безпеки й оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський

Верховна Рада у вівторок, 6 грудня, повинна ухвалити весь пакет законопроектів, що стосуються питань національної безпеки й оборони держави.

Про це заявив голова комітету ВР з питань національної безпеки й оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Ми вимагаємо завтра прийняти весь пакет військових законів. Ставитимемо питання щодо закону про спецконфіскацію, який теж дотичний до військових законів", - заявив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ має зупинити повернення Януковичу вкрадених коштів - Бурбак

На думку іншого представника фракції "Народний фронт" Георгія Логвинського, ухвалення законопроекту про режим спеціальної конфіскації також вкрай необхідне для формування прибуткової частини державного бюджету.

"Бюджет – це збалансований документ, побудований на підставі певних законів. Але частина законів не була прийнята. Наприклад, держбюджет формується із врахуванням, зокрема, так званого закону про спецконфіскацію. Якщо він не буде ухвалений, відповідно, буде "дірка" в бюджеті. Ми повинні чітко збалансувати, щоб закон про державний бюджет був побудований на тих джерелах прибутків, які парламент ухвалив", - наголосив народний депутат.

За словами Георгія Логвинського, фракція "Народний фронт" вважає, що проект закону про держбюджет потребує доопрацювання, зокрема в частині захисту прав людини, а також захисту нашої країни від російської агресії.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада завтра має ухвалити весь пакет військових законопроектів - Пашинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі