понеділок, 04 вересня 2017 18:32

Вбивство Вороненкова: Луценко розповів важливі дані

Вбивство Вороненкова: Луценко розповів важливі дані
Замовник вбивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова причетний до злочинних кіл і має "живі контакти" з російськими спецслужбами. Фото: Подробности

Замовник вбивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова причетний до злочинних кіл і має "живі контакти" з російськими спецслужбами.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Замовник знаходиться на території Росії, він має відношення до злочинних кіл Росії, також живі контакти з російськими спецслужбами. Виконавцями були в основному громадяни України. Більшість з них ідентифіковані, і ті, на кого є відповідні докази, затримані", - зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Вороненкова: з'явилися нові деталі

За його словами, слідство отримало всі необхідні дані ще два місяці тому.

Генпрокурор додав, що зазначена інформація "привела до розуміння і замовника, і виконавця цього злочину".

Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва на вулиці Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, той помер в лікарні. Кіллер - громадянин України Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Вороненкова: Луценко розповів важливі дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі