вівторок, 06 грудня 2011 16:32

В Україні тривають "бої" розвідувального характеру - Лук'яненко

В Україні тривають "бої" розвідувального характеру - Лук'яненко

Голодування чорнобильців та інші численні акції протесту в Україні є "першими боями розвідувального характеру", які можуть призвести до масштабної революції.

Таку думку Gazeta.ua висловив дисидент, лідер Української республіканської партії (УРП) Левко Лук'яненко, прогнозуючи, чим завершаться акції чорнобильців у Києві та Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці під Кабміном готові оголосити сухе голодування

"Дуже добре, що люди, яких не можна звинувачувати у націоналізмі або антиросійських настроях, повстали для захисту своїх інтересів та прав. Вони виступають за те, щоб в Україні дотримувалось законодавство, і щоб ми жили у правовій державі", - відзначив політик.

"Я усією душею на їхньому боці. Українська республіканська партія їх підтримує. Бажаємо, щоб Господь Бог їм допоміг твердо стояти на цьому шляху і рішуче добиватись виконання своїх законних прав", - наголосив лідер УРП.

За його прогнозами, чорнобильський рух може незабаром розширитись, і тоді "його варто буде розцінювати, хоч і здалека, як початок нової революції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Страх сьогодні в кабінетах Адміністрації президента, Кабінету Міністрів і Верховної Ради"

"Це такі перші бої розвідчого характеру. Може, що нічого далі й не вийде, а може це і є той самий революційний початок", - припустив Лук'яненко.

За словами дисидента, люди хочуть нарешті "покінчити з антинародною владою", бо вони поступово втрачають віру у можливість змінити її виборчим способом, хоч надія на чесні вибори ще жевріє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" закликала опозицію не розслаблятись через хитрого Януковича

"Таким чином зростають настрої приступити до революції... Можливо, з початком зими і холодів революційні настрої і призупиняться, але незадоволення може спалахнути наново з весною", - додав Лук'яненко.

Зараз ви читаєте новину «В Україні тривають "бої" розвідувального характеру - Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі