неділя, 23 грудня 2018 10:40

В Україні почалися перші вибори в об'єднаних територіальних громадах

В Україні почалися перші вибори в об'єднаних територіальних громадах
Вибори проходять в 78 ОТГ. Фото: unian.ua

У неділю, 23 грудня, в Україні о 8.00 стартували перші вибори депутатів і голів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад.

Вибори проходять в 78 ОТГ: у Волинській області - в 9 ОТГ; в Дніпропетровській області - в одній ОТГ; в Житомирській області - в 6 ОТГ; в Івано-Франківській області - в 4 ОТГ; в Київській області - в 4 ОТГ; в Кіровоградській області - в 4 ОТГ; у Львівській області - в 5 ОТГ; в Полтавській області - в 3 ОТГ; в Рівненській області - в 3 ОТГ; в Тернопільській області - в 5 ОТГ; в Хмельницькій області - в 3 ОТГ; в Черкаській області - в 27 ОТГ; в Чернівецькій області - в 4 ОТГ, повідомляє "Укрінформ".

До їх складу входять 345 місцевих рад: міських - 9, селищних - 19 і сільських - 317.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За скільки купують виборця: цифри

За попередніми підрахунками, в цих виборах зможуть взяти участь близько 453 тисяч виборців.

Для проведення виборів територіальними виборчими комісіями було створено 1 692 територіальних, одномандатних виборчих округи. Голосування триватиме до 20.00, відбудеться на 622 виборчих дільницях.

Вибори в Об'єднаних територіальних громадах призначили на 23 грудня попри воєнний стан.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почалися перші вибори в об'єднаних територіальних громадах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі