пʼятниця, 18 липня 2014 13:09

В Україну потрібно ввести війська НАТО - радник Авакова

В Україну потрібно ввести війська НАТО - радник Авакова
Фото: provolyn.com

Введення потужного наземного військового контингенту НАТО в Україну і надання нам США надсучасної високоточної зброї - це гостра необхідність для захисту всього цивілізованого світу від масштабної терористичної загрози з боку РФ.

Про це написав у своєму Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Введення потужного наземного військового контингенту НАТО в Україну і надання нам США надсучасної високоточної зброї - це гостра необхідність для захисту всього цивілізованого світу від масштабної терористичної загрози з боку РФ.Створені путіним міжнародні терористичні організації "ДНР" та "ЛНР" - це "Аль Каїда" на теренах Європи.

Отже, Україна повинна негайно увійти до європейської (північно-атлантичної) системи колективної безпеки, принаймні на правах асоційованого членства ( враховуючи форс-мажор, якесь правове формулювання придумати не важко). Наразі, глобальні геополітичні розклади кардинально змінюються. Світ остаточно став чорно-білим. Добро і зло. Середини немає. Вибір за кожним. Це стосується всіх без виключення держав світу, незалежно від континенту. Сьогодні, саме в Україні вирішується майбутня доля планети Земля", - написав Шкріяк.

Нагадаємо, вчора в Донецькій області зазнав катастрофи пасажирський "Боїнг" малазійських авіаліній. Українське керівництво звинувачує бойовиків "ДНР" у збиті літака. Світова спільнота вимагає розслідування інциденту.

Зараз ви читаєте новину «В Україну потрібно ввести війська НАТО - радник Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі