четвер, 21 вересня 2017 10:40

В Україні запрацюють поліцейські офіси

В Україні запрацюють поліцейські офіси
Поліцейські, які працюють у района, пройдуть спецкурси з перепідготовки та тренінги. фото: 20 хвилин

Поліцейські управління переформатують у офіси. Про створення моделі зразкового поліцейського офісу на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Першим стартує Голосіївське управління Нацполіції Києва. Згодом ми проведемо повне перезавантаження територіальних підрозділів Нацполіції, а їх в Україні - 654. Відбудеться це поетапно, по всій країні", - написав міністр.

Він зазначив, що пілотний проект реалізується за рахунок держбюджету України за підтримки США, яка "на цьому етапі" складе $3,5 млн.

"Ми постараємося підняти на новий, зразковий рівень всі компоненти районного поліцейського офісу, який перезавантажують. Від поліцейського персоналу до організаційної, функціональної структури і матеріального забезпечення", - повідомив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі керівники поліції повинні пройти через АТО

Міністр анонсував конкурс поліцейської компетентності на всіх ключових посадах. Також поліцейські, які працюють у районах, пройдуть спецкурси з перепідготовки та тренінги.

"Для прийому заяв та інформаційної допомоги громадянам вводиться група первинної комунікації "open office". У складі - 5 комунікабельних, доброзичливих, ввічливих співробітників, які вміють оперативно працювати. Для оптимізації роботи впроваджуємо єдину систему електронного документообігу та уніфікованих баз даних. З метою контролю діяльності працівників буде впроваджена система "Робочий час під контролем" (програма відстежує використання баз даних, мережі Інтернет, вхід-вихід співробітників в приміщення управління)", - написав Аваков.

Також міністр повідомив, що співробітники чергової частини перейдуть на 12-ти годинну зміну (зараз - 24 год.).

Тих, хто отримає паспорт Росії, треба автоматично позбавляти громадянства України. Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. "Якщо після трьох років війни все ще залишається той простак, який хоче возз'єднаєтися з "матушкой Россией" - нехай! Нехай бере собі російський паспорт! Тільки наше українське громадянство з такого роду вчинком сумісно бути не повинно. Ніяк", - пише він.

Восени Верховна Рада має переглянути процедуру надання та позбавлення громадянства країни, чітко виписавши всі критерії, повідомив міністр.

Зараз ви читаєте новину «В Україні запрацюють поліцейські офіси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі