понеділок, 18 січня 2021 22:53

В Україні створили Раду з розвитку малого бізнесу

В Україні створили Раду з розвитку малого бізнесу
Зеленський затвердив склад Ради з розвитку малого підприємництва. Фото: glavcom.ua

Президент Володимир Зеленський затвердив склад Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва.

Раду очолила заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Секретарем призначили генерального директора Директорату з питань економічної політики ОП Олену Дьяченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгі вихідні хочуть скасувати. Парламент розгляне законопроєкт

"Глава держави своїм указом від 22 грудня 2020 утворив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва з метою сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та представників малого підприємництва і їх громадських об'єднань", - сказано в повідомленні.

Під час першого засідання Ради, яке відбулося наприкінці грудня, керівник ОП Андрій Єрмак закликав учасників максимально швидко організувати роботу, надати пропозиції щодо її персонального складу та в короткі терміни підготувати рішення щодо нагальних проблемних питань малого підприємництва.

Він також наголосив, що повинен бути побудований ефективний діалог з підприємцями для виправлення помилок і напрацювання конструктивних рішень.

Законопроєкт щодо скорочення кількості народних депутатів має потрапити на голосування в сесійну залу ВР на останньому пленарному тижні січня — до початку наступної сесії парламенту. Чи назбирається необхідні 300 голосів для ухвалення законопроєкту в цілому стане відомо після проведення консультацій з усіма депутатськими фракціями і групами.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створили Раду з розвитку малого бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі