вівторок, 29 березня 2011 17:03

В "УДАРі" готові співпрацювати з Тимошенко та Азаровим ситуативно

В "УДАРі" готові співпрацювати з Тимошенко та Азаровим ситуативно

Партія "УДАР" Віталія Кличка заявляє, що у Київраді немає політичних сил, з якими можна було б об'єднатись. Водночас, там підтвердили наявність ситуативної співпраці із "регіоналами" та БЮТ.

Про це Gazeta.ua повідомила депутат Київської міської ради від фракції "УДАРу" Наталія Новак.

"У Київраді немає політичних сил, з якими можна було б об'єднуватись. Якщо б окремі депутати захотіли перейти до фракції "УДАРу", ми б могли розглянути їхні заяви", - зазначила Новак.

Вона сказала, що всі інші фракції у Київраді є більшістю, в тому числі і БЮТ, "який ситуативно співпрацює із столичною більшістю".

Разом з тим, політик додала, що, якщо у певних питаннях в "УДАРу" збігається думка із представниками інших фракцій, то усі голосують разом.

"Є, звісно, політичні сили, з якими у нас погляди співпадають. Але знову ж таки - лише по тих чи інших питаннях. Наприклад, сьогодні "регіонали" виступають за знесення кіосків, і ми виступаємо за знесення кіосків. Тобто, як бачите, це стосується лише окремої проблеми. Або БЮТ виступає за повернення землі, і ми виступаємо за повернення землі, а Черновецький і "регіонали" - проти. Значить, тут у нас з "бютівцями" є спільні погляди", - уточнила Новак.

Депутат також наголосила, що, якщо Арсеній Яценюк "щось симпатичне каже на всеукраїнському терені", то партія "УДАР" його теж підтримує.

"Ми не будемо виключати того, що ми готові з кимось співпрацювати у вирішенні проблем заради користі для країни та Києва. Для європейської політики абсолютно нормально - працювати на одну спільну справу. Просто проблема полягає в тому, що деякі у нас оголошують лише гасла і не працюють. Ми же говоримо про конкретні дії та реалізацію певних ідей", - резюмувала Новак.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилось повідомлення про те, що партія "УДАР" Віталія Кличка має намір об'єднатися з партією Арсенія Яценюка "Фронт змін".

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" готові співпрацювати з Тимошенко та Азаровим ситуативно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі