четвер, 15 січня 2015 12:15

У Росії створюють "Антимайдан" для боротьби з революціями

У Росії створюють "Антимайдан" для боротьби з революціями
Фото: obozrevatel.com

У Росії з'явиться рух "Антимайдан" для недопущення в країні "кольорових революцій". Про це повідомляє ТАСС з посиланням на члена Ради Федерації, першого заступника всеросійської громадської організації "Бойове братство" Дмитра Сабліна.

В ініціативну групу руху увійшли: президент всеросійського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов ("Хірург"), один із очільників партії "Великое Отечество" Микола Старіков, член Ради ветеранів Афганістану В'ячеслав Шабанов, чемпіонка світу з боїв без правил Юлія Березикова та інші.

Маніфест організації гласить: "Ми стаємо разом, щоб не допустити кольорових революцій хаосу і анархії".

Основною метою руху, за словами Сабліна, буде не допустити "майдан" в Росії. Він пообіцяв, що рух буде збиратися там, "де збирається опозиція". Першим мітингом, який має намір відвідати "Антимайдан", стане акція протесту на Манежній площі 15 січня, яку запланували прихильники лідера Партії прогресу Олексія Навального.

Рух ще не оформлений юридично, але у нього буде штаб, виконком і персональне членство. Можливо, в майбутньому рух стане міжнародним, заявив Саблін.

"Всі вуличні рухи, всі "кольорові революції" призводять до крові, до того, що в першу чергу страждають діти, жінки, старики. Ми зібралися, щоб цього не допустити", - підкреслив він.

Залдостанов заявив, що прихильники руху будуть протистояти опозиції незалежно від того, дозволить їм влада це робити чи ні.

Зараз ви читаєте новину «У Росії створюють "Антимайдан" для боротьби з революціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі