четвер, 19 листопада 2009 10:17

В Раді заслухають звіти про бійку Луценка, отруєння Ющенка і розбещення дітей

В Раді заслухають звіти про бійку Луценка, отруєння Ющенка і розбещення дітей

Верховна Рада розгляне на своєму пленарному засіданні у четвер, 19 листопада, в першому читанні проект державного бюджету на 2010 рік і державну програму економічного та соціального розвитку на 2010 рік.

Про це йдеться на порядку денному Ради.

Окрім цього, порядок денний передбачає заслуховування вранці звітів 9 тимчасових слідчих комісій парламенту, зокрема комісій з питань з"ясування обставин можливого порушення посадовими особами, керівниками Служби безпеки України Конституції та законів при виконанні службових обов"язків, а також щодо реформування СБУ і її законодавчого забезпечення.

Також передбачені звіти комісій з перевірки дотримання законодавства при проведенні реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві, з розслідування порушень Конституції і законів посадовими особами районних державних адміністрацій Київської області при відведенні земельних ділянок, а також двох комісій з інциденту за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в аеропорту Франкфурта-на-Майні (Німеччина).

Після розгляду парламентом о 12:30 обрань і звільнення суддів заплановано розгляд в другому читанні законопроекту N 5263-2, що передбачає внесення змін до закону про вибори президента.

Після цього заплановано заслуховування звітів ще 5 тимчасових слідчих комісій Ради.

Зокрема, це комісії з питань розслідування обставин смерті депутата Ради четвертого скликання Ігоря Плужникова і заволодіння невідомими його власністю - акціями телекомпанії "Інтер", комісії з обставин отруєння кандидата на посаду президента у 2004 році Віктора Ющенка, а також за обставинами, пов"язаними із звинуваченнями в розбещенні неповнолітніх.

Нагадаємо, 16 листопада БЮТ закликав Раду відкласти розгляд держбюджету-2010 на наступні пленарні тижні, а голова парламенту Володимир Литвин виступив за його розгляд 19 листопада.

Спочатку 15 вересня Кабінет Міністрів запропонував Раді затвердити державний бюджет на 2010 рік з доходами 284,7 млрд гривень, витратами 324,3 млрд гривень, дефіцитом 46,7 млрд гривень або 3,97% від внутрішнього валового продукту.

proUA
Зараз ви читаєте новину «В Раді заслухають звіти про бійку Луценка, отруєння Ющенка і розбещення дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі