четвер, 20 серпня 2015 10:16

У поліції Львова з'явився керівник

У поліції Львова з'явився керівник
Юрій Зозуля

Глава МВС Арсен Аваков анонсував старт роботи патрульної поліції Львова на 23 серпня і представив нового главу патрульної служби міста – Юрія Зозулю.

Вже цієї неділі, 23 серпня, на патрулювання вулиць Львова вийдуть 600 нових поліцейських, - повідомляє "ТСН"

Очолить їхню роботу 26-річний молодший сержант (капрал) Юрій Зозуля, який наразі є заступником командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва.

Зозуля був активним учасником Євромайдану і під час роботи у столичній поліції складав протоколи на українських вископосадовців, зокрема, нардепа Сергія Мельничука та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

"За час роботи у столичному підрозділі відзначився у кількох випадках, коли було складено адмінпротоколи на декількох VIP-осіб. Зокрема, на народного депутата України Сергія Мельничука за статтею 126 КУпАП "Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування" та на Григорія Суркіса, віце-президента УЄФА за статтею 122-5 КУпАП "Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв". Вміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях", - заявив Аваков.

Зозуля навчається у Національній академії внутрішніх справ, а освіту отримав в одному з польських вишів. До патрулювання столиці встиг попрацювати у фінансовій сфері. "Це класно і правильно – використовувати можливості, які дає життя, тим паче – кардинально щось змінювати у житті країни. Не підведу!" – сказав він перед підписанням наказу про його призначення.

Зараз ви читаєте новину «У поліції Львова з'явився керівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі