середа, 29 грудня 2021 15:41

У партії Порошенка заявили про обшуки

У партії Порошенка заявили про обшуки
Працюють за калькою Білорусі і РФ, сказав Турчинов. Фото: Facebook.com/oleksandr.turchynov

Сьогодні вранці відбулися обшуки у представників "Європейської солідарності".

Про це повідомив керівник штабу "ЄС" Олександр Турчинов на брифінгу у середу.

"Сьогодні о сьомій годині ранку відбулися обшуки у представників нашої партії. Обшукували оселю надзвичайного і повноважного посла Юрія Онищенка. Також ексдепутата Сергія Березенка, обшукали та інших наших колег", - розповів.

За словами Турчинова, правоохоронці шукали "документи, пов'язані з вугіллям". "Нічого не знайшли, але ось таке новорічне вітання передали", - додав і заявив, що "завдання перед силовиками" ставить президент Володимир Зеленський.

"Вони працюють за калькою наших північних сусідів - Росії і Білорусі". Це посилення політичних репресій, компрометація політичних опонентів", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому програє Зеленський у другому турі виборів - опитування

17 грудня біля Верховної Ради слідчі ДБР спробували вручити Порошенку повістку про виклик. Він проігнорував і сів в авто.

Згодом у Facebook Порошенко повідомляв, що перебуває в Туреччині. 20 грудня нардепу оголосили підозру у держзраді у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. У штабі партії Порошенка "ЄС" справу назвали "фарсом".

21 грудня Порошенко записав відео, у якому заявив, що команда президента Зеленського перетнула "червоні лінії".

В Офісі генпрокурора підписали клопотання про арешт підозрюваного з альтернативою застави у 1 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «У партії Порошенка заявили про обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі