середа, 03 лютого 2021 11:18

В ОПЗЖ пригрозили Зеленському імпічментом

В ОПЗЖ пригрозили Зеленському імпічментом
Депутати з проросійської партії зібралися за трибуною.

Прокремлівська ОПЗЖ збирається ініціювати імпічмент президента Володимира Зеленського. Про це фракція заявила на засіданні Верховної Ради в середу.

"Ми ініціюємо процедуру імпічменту президента Зеленського, що познущався з виборців в Україні", - сказав з трибуни нардеп Вадим Рабінович.

Рабінович заявив про "фашизм", який "отримав свій колір — зелений".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков розповів, чому утримався від санкцій проти каналів Медведчука

2 лютого президент Володимир Зеленський наклав санкції на народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака терміном на 5 років.

Вони передбачають, зокрема, блокування активів, обмеження торговельних операцій, припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі країни, повідомив Офіс президента.

За повідомленням ЗМІ, підставою для запровадження санкцій проти Козака і пов'язаних з ним юридичних осіб стало розслідування, проведене спецслужбами України. Під час якого встановлено, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Зараз ви читаєте новину «В ОПЗЖ пригрозили Зеленському імпічментом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі