вівторок, 06 листопада 2012 01:36

В опозиції переконані, що влада на виборах проявила свою слабкість

В опозиції переконані, що влада на виборах проявила свою слабкість
Фото: tvi.ua

Влада показала свою слабкість під час виборів народних депутатів, переконаний кандидат від ВО "Батьківщина" в одномандатному виборчому окрузі № 94 Віктор Романюк.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Використання правоохоронних органів владою - це яскравий показник слабкості. Вони просто не впевнені в своїй перемозі і шукають механізми захисту", - пояснив Романюк.

Разом з тим, на думку політика, люди бачать правду.

"Ми всі живемо в цій країні і знаємо її реалії. Якщо перерахували бюлетені, і очевидна перемога, йде затягування подальшого затвердження", - сказав опозиціонер, коментуючи ситуацію на своєму окрузі.

За словами Романюка, кандидат від Партії регіонів і його головний конкурент Тетяна Засуха програє йому ці вибори.

"Багато членів ОВК, до появи Тетяни Засухи у приміщенні комісії, взагалі не могли зрозуміти, яке рішення виноситься, і яке питання ставиться", - зауважив політик.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія прийняла постанову щодо проведення повторних виборів, зокрема, у 94-му мажоритарному окрузі. Відповідний документ під час засідання ЦВК вніс її голова Володимир Шаповал.

За даними сайту Центрвиборчкому, згідно 100% опрацьованих протоколів, кандидат від Партії регіонів Тетяна Засуха отримала 41,8% голосів. Її опонент — висуванець від "Батьківщини" Віктор Романюк — здобув 39,81%. Розрив між двома конкурентами складає близько 1000 голосів.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції переконані, що влада на виборах проявила свою слабкість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі