середа, 17 липня 2019 01:26

В "Опоблоці" відреагували на загибель однопартійця

В "Опоблоці" відреагували на загибель однопартійця
На Миколаївщині знайшли мертвим кандидата в нардепи Василя Мосякіна. Фото: Факти ICTV.

Політична партія "Опозиційний блок" обіцяє з'ясувати правду про обставини загибелі кандидата в нардепи Василя Мосякіна. Напередодні його знайшли вбитим у місті Первомайську Миколаївської області.

"…ми створюємо власну внутрішню групу для з'ясування обставин загибелі. І зробимо все необхідне, щоб правда була встановлена, а справедливість запанувала", - йдеться у повідомленні політсили.

Знайомий Мосякіна - голова міської громадської організації із захисту прав споживачів Олександр Сухов - не вірить у самогубство кандидата.

"Вася анітрохи не був схожий на людину, яка вирішила звести рахунки з життям. Він не був засмучений або засмучений. Я такі речі відразу б відчув, як колишній військовий політпрацівник", - сказав Сухов в коментарі Укрінформу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидата в нардепи знайшли застреленим

Він вкрай скептично відноситься і до вибору рушниці як зброї для самогубства.

"З рушниці, як правило, не стріляються, та ще й у груди. Це ж треба курок натискати ногою. Тому я не вірю в самогубство Мосякіна. З версією про суїцид поліціянти явно поспішили й "дали в штангу", - переконаний Сухов.

16 липня близько 19:30 в місті Первомайськ в боксі підприємства по вулиці Гвардійська охоронці знайшли тіло 56-річного директора, кандидата у народні депутати України, з вогнепальним пораненням. Поліція припускає самогубство.

Зараз ви читаєте новину «В "Опоблоці" відреагували на загибель однопартійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі