пʼятниця, 26 березня 2021 14:55

В ОП пояснили, як розфарбовані двері опинилися на каналі Коломойського

В ОП пояснили, як розфарбовані двері опинилися на каналі Коломойського
"Це жертва протестів", - розповідала телеведуча Наталія Мосейчук увечері в четвер.

Офіс президента лише на один вечір дав телеканалу "1+1" олігарха Ігоря Коломойського двері, пошкоджені протестувальниками 20 березня на вул. Банковій.

Прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що пошкоджені двері Офіса президента були доставлені в студію телеканалу на запит і за кошти "1+1", повідомляє "Українська правда".

Мендель сказала, що двері не є речовим доказом, адже усі дії з ними, потрібні для з'ясування обставин події, поліція вже провела.

Речниця президента додала, що в понеділок, 29 березня, двері відправлять на реставрацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ заморозив допомогу Україні через Коломойського - Financial Times

25 березня у вечірньому ефірі програми "Право на владу" з'явилися розфарбовані двері з Офіса президента. Телеведуча Наталія Мосейчук заявила, що їй "вартувало великих зусиль притягнути сюди цей атрибут". У мережі телеведучу порівняли з російським пропагандистом Дмитром Кисельовим.

20 березня громадськість прийшла під ОП на акцію "Не чуєш? Побачиш" у підтримку ув'язненого активіста Сергія Стерненка.

Вимагали відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Під час акції розмалювали фасад, запалювали фаєри, вибили скло у дверях, запускали феєрверки.

Зараз ви читаєте новину «В ОП пояснили, як розфарбовані двері опинилися на каналі Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі