вівторок, 20 серпня 2013 15:13

В жовтні Асамблея розкаже, як правильно "переписати" Конституцію - Кравчук

В жовтні Асамблея розкаже, як правильно "переписати" Конституцію - Кравчук
Леонід Кравчук. Фото: ru.tsn.ua

Перший президент незалежної України, голова Конституційної асамблеї Леонід Кравчук вважає, що Концепція конституційної реформи буде затверджена вже в жовтні цього року, а законопроект про внесення змін до Конституції буде готовий восени 2014 року.

"Десь наприкінці жовтня ми вже затвердимо Концепцію внесення змін до Конституції України", - сказав Кравчук на прес-конференції у вівторок.

При цьому, зазначає Кравчук, законопроект про внесення змін до Конституції України у разі затвердження відповідної концепції "міг би бути підготовлений десь восени 2014 року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий голова Конституційного Суду каже, що він незалежний від Партії регіонів

За словами екс-президента, концепція - "це 60% розуміння того, якою повинна бути конституційна реформа".

Нагадаємо, 21 лютого 2011 року президент Віктор Янукович своїм указом затвердив створення Конституційної Асамблеї для підготовки змін до Конституції України. Чинна влада сподівається внести нові корективи до головного закону держави. Асамблею очолив екс-президент України Леонід Кравчук.

До її складу входить 94 депутати-експерти.

Зараз ви читаєте новину «В жовтні Асамблея розкаже, як правильно "переписати" Конституцію - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі