четвер, 26 вересня 2019 15:41

В Офісі президента сказали, хто був за столом, крім Коломойського

В Офісі президента сказали, хто був за столом, крім Коломойського
10 вересня у кабінет президента приходив Коломойський.

В Офісі президента розповіли, хто був на зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, крім бізнесмена Ігоря Коломойського, 10 вересня.

Про це повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях"

У відповіді на запит в ОП повідомили, що на зустрічі були ще 7 осіб, а саме: прем'єр Олексій Гончарук, міністр енергетики Олексій Оржель, перший помічник президента Сергій Шефір, керівник ОП Андрій Богдан, виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко, голова парламентського комітету з питань енергетики Андрій Герус і член наглядової ради Нафтогазу Юлія Ковалів.

На зустрічі обговорювали енергетичні питання. Зокрема, зниження тарифів на комунальні послуги.

"За словами голови держави, в Україні не буде монополії, оскільки всі повинні жити за правилами. Президент висловив впевненість, що Коломойський його почув", – заявили в ОП.

Водночас Офіс відмовився надати стенограму та протокол зустрічі. Відмову пояснили тим, що жодних записів не велося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук: За шумом оплесків Зеленський узурповує владу

Господарський суд міста Києва відмовив Фонду державного майна повернути у держвласність контрольний пакет акцій авіакомпанії "Дніпроавіа", який у Ігоря Коломойського, за невиконання умов приватизації.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента сказали, хто був за столом, крім Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі