субота, 10 вересня 2022 13:53

Спецтема: Війна Росії проти України

У Міноборони розкрили, що чекає на Росію після Путіна

У Міноборони розкрили, що чекає на Росію після Путіна
Зараз модно не любити Росію. Фото: eastnews.ua

Російська економіка внаслідок війни проти українського народу та жорстких санкцій Заходу відкинута на понад 10 років назад. Наступники президента Російської Федерації Володимира Путіна робитимуть усе можливе, аби витягти країну з прірви, у яку її зажене війна проти України.

Першими кроками нової влади стануть пошуки варіантів послаблення санкцій, заявив міністр оборони Олексій Резніков, передає "РБК-Україна".

"Той, хто очолить уряд РФ, якраз і шукатиме можливість витягнути свою країну з тої прірви, в яку вона летить сьогодні. Вони просто це ще не всі усвідомили до кінця. А для того, аби хоча б зупинити це падіння – росіяни щонайменше на 10-15 років в мінус пішли по економіці, по всьому – щоб не шмякнутися досить боляче, вони шукатимуть варіанти зняття певних санкційних обмежень", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московські депутати вимагають відставки Путіна

Задля стримування падіння економіки Росії доведеться домовлятися з провідними країнами світу. Проте цей процес буде непростим.

"Основні гравці якраз і будуть тими партнерами, законодавцями моди. Зараз модно не любити РФ, модно робити для них будь-які обмеження, і ця мода продовжуватиметься", – додав Резніков.

Повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну відкинуло російську економіку на чотири роки. РФ щодуху намагається перезапустити чи розширити воєнну промисловість для підтримки тривалих бойових дій в Україні.

Економіка Російської Федерації катастрофічно страждає через повномасштабну війну в Україні, але російський диктатор Володимир Путін намагається приховати реальну ситуацію.

Тиск підштовхує Путіна до нестійких, радикальних фіскальних і монетарних інтервенцій. Кремлівські фінанси перебувають у набагато важчому становищі, ніж заведено вважати. Економіка РФ скалічена санкціями.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони розкрили, що чекає на Росію після Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі